SKILLED?

Onze manier van werken

In een hecht team waarbij iedereen zijn eigen specialisaties heeft, pakken we projecten op waarbij we elkaar versterken. We werken in multidisciplinair teamverband en afhankelijk van de projecten waarbij je betrokken bent zijn er dagelijks meetings, veelal op basis van de scrum methodiek. Eén keer per week komen we samen met het hele bedrijf om de grote lijn van alle projecten door te nemen, zodat je betrokken bent bij onze hele bedrijfsvoering.

Er staan op dit moment de volgende vacature(s) open:

B2B Marketeer

Dankzij jou weet de hele wereld dat Alphacomm marktleider is op het gebied van complexe betaaloplossingen. En hebben we nu ontelbaar veel volgers op al onze Social Media kanalen en dat levert weer veel extra business op!

Medewerker Operations Support

Alphacomm (AC) is op zoek naar een proactieve Operations Support medewerker die samen met een multidisciplinair team zorgt voor de oplevering, beheer en support van slimme betaaloplossingen.  AC heeft een enorme groei ambitie; we doen er alles aan om deze groei te realiseren. We ontwikkelen high end software voor complexe betaaloplossingen. De klantenkring van Alphacomm is divers maar wel selectief; we richten ons voornamelijk op grote partijen die een flink aantal consumenten als klant hebben en vertrouwen tonen in onze kennis, techniek en oplossingen. Tot onze klanten behoren banken, verzekeraars, energiemaatschappijen en de grote telecom aanbieders in Europa.