SKILLED?

Onze manier van werken

In een hecht team waarbij iedereen zijn eigen specialisaties heeft, pakken we projecten op waarbij we elkaar versterken. We werken in multidisciplinair teamverband en afhankelijk van de projecten waarbij je betrokken bent zijn er dagelijks meetings, veelal op basis van de scrum methodiek. Eén keer per week komen we samen met het hele bedrijf om de grote lijn van alle projecten door te nemen, zodat je betrokken bent bij onze hele bedrijfsvoering.

Er staan op dit moment de volgende vacature(s) open:

Functioneel Beheerder

Als Functioneel Beheerder bij Alphacomm werk je mee aan onze missie om complexe betaal oplossingen makkelijk te maken. Althans makkelijk voor onze klanten. Bij Alphacomm gaan we de uitdaging aan om de moeilijke oplossing schaalbaar, stabiel en secure te maken.

BI – Business Intelligence Analist

Je werkt mee om met data analyses Alphacomm steeds een stapje verder te helpen om een data gedreven organisatie te worden. Door steeds meer Business Intelligence toe te passen in onze organisatie proberen we steeds efficiënter onze consumenten en zakelijke klanten te bedienen. Met onze eigen labels www.opwaarderen.nl of zakelijke oplossing www.telekomaufladen.de hebben we ruim voldoende data om mee te experimenteren.

PHP Developer

Als PHP developer bij Alphacomm werk je mee aan onze missie om complexe betaal oplossingen makkelijk te maken. Althans makkelijk voor onze klanten. Bij Alphacomm gaan we de uitdaging aan om de moeilijke oplossing schaalbaar, stabiel en secure te maken.

Product Owner

Samen met een team vertaal je ideeën naar coole nieuwe features voor onze producten voor de klant, met als doel meer traffic en een hogere conversie en loyalty. Je aandachtsgebied is Reloads (digitale waarde zoals prepaid tegoed, gift- & games card, vouchers).

B2B Online Marketeer (Part-time)

Dankzij jou weet de hele wereld dat Alphacomm marktleider is op het gebied van complexe betaaloplossingen. En hebben we nu ontelbaar veel volgers op al onze Social Media kanalen en dat levert weer veel extra business op!