• Skilled?

Onze manier van werken

In een hecht team waarbij iedereen zijn eigen specialisaties heeft, pakken we projecten op waarbij we elkaar versterken. We werken in multidisciplinair teamverband en afhankelijk van de projecten waarbij je betrokken bent zijn er dagelijks meetings, veelal op basis van de scrum methodiek. Eén keer per week komen we samen met het hele bedrijf om de grote lijn van alle projecten door te nemen, zodat je betrokken bent bij onze hele bedrijfsvoering.

Er staan op dit moment de volgende vacature(s) open:

Operations Medewerker
Geplaatst op: 30-01-2017

Operations bij Alphacomm betekent dat je mee doet aan onze missie om betaaloplossingen te leveren die niemand anders in de wereld aandurft, omdat ze complex zijn, een hoog fraude risico bevatten of moeilijke integraties vereisen. Samen met een team van professionals en eigen software systemen leveren we wereldwijd beltegoed en giftcards en verlossen we de wereld van openstaande facturen.
Download de vacature hier: WANTED Operations Medewerker 30-jan-2017

Medior PHP Developer
Geplaatst op: 23-01-2017

Als PHP developer bij Alphacomm werk je mee aan onze missie om complexe betaal oplossingen makkelijk te maken. Althans makkelijk voor onze klanten, Bij Alphacomm gaan we de uitdaging aan om de moeilijke oplossing schaalbaar, stabiel en secure te maken.
Download de vacature hier: WANTED Medior PHP Developer 23-jan-2017

Business Intelligence Analist
Geplaatst op: 20-12-2016

Je werkt mee om met data analyses Alphacomm steeds een stapje verder te helpen om een data gedreven organisatie te worden. Door steeds meer Business Intelligence toe te passen in onze organisatie proberen we steeds efficiënter onze consumenten en zakelijke klanten te bedienen. Met onze eigen labels www.opwaarderen.nl of zakelijke oplossing
www.telekomaufladen.de hebben we ruim voldoende data om mee te experimenteren.
Download de vacature hier: vacature-business-intelligence-analist

Werken Bij Alphacomm?

Durf ons uit te dagen. Alphacomm Prepaid Services groeit elke minuut met meer transacties en meer klanten op ons platform. Elke dag hebben we wel nieuwe ideeën. Zonder nieuwe talenten gaan we die nooit allemaal echt uitvoeren en dat is zonde. Heb je zin om ons te helpen? Stuur een open sollicitatie naar solliciteren@alphacomm.nl.